työharjoittelu JYSKissä

Heippa, minulla alkoi työharjoittelu 28.10 jonka suoritin Salon Jykissä. Ensimmäinen viikko sujui myymälään ja sen tuotteisiin tutustuessa. Pääsin perehtymään Jyskin käytäntöihin ja periaatteisiin Myjysk:in kautta (sivusto johon pääset omilla tunnuksilla kirjautumaan ja tekemään ns. erilaisia tehtäviä, jolla voit mitata tietämystäsi Jyskin tuotteista yms. Myjyskin kautta käydään myös "koulutksia" tulevista uutuuksista sekä sieltä löytyy kaikki informaatio jyskiläisille) Tämä oli minusta erittäin hyvä sillä sain rauhassa lukea ensiksi tietoa kyseisestä aiheesta ja sen jälkeen vastata kysymyksiin.

Toinen viikko alkoikin kassa järjestelmään tutustuessa ja siihen pääsinkin nopeasti jyvälle. pääsin myös somistamaan ihan kunnolla. Ja tietty tähänki viikkoon kuului hyllyttämistä ja myymälän siistimistä.

Tämän jälkeen kun minulla oli hallussa niin kassalla työskentely kuin muutkin perus työ tehtävät, sain aika itsenäisesti hoitaa hommani, mikä oli kivaa. Muutenkin Jyskin porukka oli ihan loistava ja minut otettiin hyvin vastaan.

Black weekend- viikko oli aika hullun myllyä valmistelujen suhteen mutta hyvin niistäkin selvittiin. Meitä oli pari harjoittelijaa silloin samaan aikaan joten hommat sujui reippaasti.

Kun Black weekendeiltä oli selvitty alkoikin joulun valmistelu myymälässä. Sain somistaa myymälän joulu kuntoon. Hoidin perus työ tehtäviä; olin kassalla, hyllytin tavaraa, autoin kuorman purkamisessa jne.

3.12 oli patja koulutus mihin pääsin osallistumaan ja vaikka työharjoittelu oli jo loppu suoralla oli kiva että sain osallistua koulutukseen siitä oli kuitenkin vain hyötyä sillä jatkan myös kesän Jyskillä töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti